Eva Kusoffsky

Om mig

”Jag kan ta mig an olika designroller och anpassa mig utifrån projektets och företagets behov, mitt mål är att mina projekt ska vara lika unika som professionellt utförda.”

Mer om mig

Med en intressant kombination av stort tekniskt kunnande och ett passionerat kreatörshjärta är jag en formgivare som ger allt för varje projekt. Jag har färdigheter och kunskaper inom olika designstilar och format.

Som multidisciplinär designer hjälper jag dig att förmedla ditt varumärke till din målgrupp och tar dina besökare på en tur på det mest konsekventa och kollaborativa sättet över olika typer av medier som varumärkesidentitet, användarupplevelse, tillgänglighet och typografi. 

Mitt arbetssätt

1. Förberedelse (UX/UI)

Under den första delen av projektet ställer jag oftast frågor och pratar med mina kunder om vad de vill ha. Jag vill få en tydlig bild av vad de vill ha och behöver som målgrupp, syfte. Först då kan jag leverera en produkt som båda parter är nöjda med.

2. Design (UI)

När jag har en tillräckligt förståelse för kundens behov och önskemål kan jag börja designa den första delen av webbplatsen. När det är ett stort projekt börjar jag alltid med wireframing. Detta är den process där jag designar i grått, utan att använda färger, bilder och stylingalternativ. Sedan delar jag den här designen med min kund och när de har godkänt fortsätter jag med den visuella designen. Det är här jag lägger till detaljer och gör det till verklighet. I det skedeet testar jag också sajten mot användare/målgrupp och gör ändringa tillsammans med kund.

3. Webbutveckling

När designen är klar och min klient är nöjd med den slutliga designen fortsätter jag med att installera WordPress och alla plugins som jag behöver för projektet. Sedan börjar jag skapa sidorna en efter en och skickar min klient förhandsgranskningslänkar längs processen. Detta gör det lätt att få feedback för mig och försäkrar min klient om att de får det de vill ha.

4. Detaljer

När alla sidor är utvecklade inuti WordPress delar jag en slutlig förhandsgranskningslänk med min kund. Vi tittar på resultatet och redigerar alla detaljer för att göra webbplatsen perfekt och användarvänlig. Efter en sista kontroll sätter jag hemsidan live och ger den nödvändig optimering för Google.

Program jag använder

Kontakta mig här

info@evakusoffsky.se